top of page

Tjenester

Altinn Regnskap AS holder til i Horten (Storgata 6) og på Kaldnes Brygge i Tønsberg (Rambergveien 1). Vi er i dag en raskt voksende bedrift med 13 dyktige ansatte - klare til å hjelpe deg og ditt selskap! Vi kan alle typer regnskap for små og mellomstore bedrifter.

LØNN

For mange kunder er lønn- og personal et område med komplisert og detaljert regelverk. Ved å la oss ta hånd om selskapets lønnskjøring vil dere til enhver tid slippe å tenke på frister for innlevering av oppgaver, samt ha en samarbeidspartner som til enhver tid er oppdatert på lønnsområdet iht til de krav myndighetene setter. Husk at den ansatte skal ha lønns-spesifikasjon som er skriftlig avregningsoppgave over beregningsmåten for lønn, beregningsgrunnlaget for feriepenger og trekk som foretas.

ADMINISTRASJON

Vi hjelper deg med ditt regnskap enten du har et lite enkeltperson-foretak, aksjeselskap, er en mellomstor bedrift eller er en litt større bedrift. Våre dyktige medarbeidere sørger uansett for at regnskapet blir ført etter gjeldende lover og regler.

NYTT FIRMA?

Vi hjelper deg med papirarbeidet rundt å stifte et selskap eller å endre selskapsform.

RÅDGIVNING

Vi har lang og bred erfaring fra mange bransjer og områder og er gjerne din diskusjonspartner dersom du er usikker eller skal ta viktige beslutninger. Skulle det være behov har vi også samarbeidspartnere knyttet til de fleste fagområder. Velkommen innom til en prat.

REGNSKAP

Hvorfor skal du bruke regnskapsfører?

Vi er oppdaterte på gjeldende regelverk og legger vår ære i at du får det akkurat sånn du vil ha det i din bedrift. Personlig oppfølging av våre kunder er det aller viktigste for oss.

bottom of page